Muzika za benzinske pumpe

Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike na Vašim benzinskim pumpama.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahtjevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svijetu.

Brendirani radio

Brendirani tv kanal

Audio produkcija

Video produkcija

Audio oprema

Na mjestima gdje korisnici dolaze i odlaze, najveći je izazov privući i zadržati njihovu pažnju. Brza posjeta benzinskoj pumpi može donijeti više ako se stvori ugodna okolina i atmosfera. Komunikacija prema kupcu kroz korištenje odgovarajuće muzike i vizuelnih sadržaja je od temeljne važnosti u tom smislu.

Sve ovo  stvara odgovarajuću atmosferu koja rezultira vraćanjem kupaca i povećanju njihovog rashoda. Osim toga, implementacija dobre audio opreme i korištenje mirisnog marketinga odlučujući su faktor u svom iskustvu – bez obzira koriste li se na ulazu ili direktno u maloprodaji.

Pokretanje ugodne pozadinske muzike nije dovoljno da bi se korisnici osjećali ugodno. Poticanje višestrukih osjetila oblikuje cjelokupno iskustvo. MUSIC DJ pažljivo osluškuje želje kupaca, osoblja i brenda kako bi razvio odgovarajuće muzičke playliste i vizuelna komunikacijska rješenja.

MUSIC DJ vam nudi puni paket audio i vizuelnih usluga, zajedno radeći sa Vama na tome kako bi pronašao odgovarajuće strategije i razlikovao se nudeći kompletna rješenja koja savršeno zadovoljavaju očekivanja svake benzinske pumpe.

MUSIC DJ prijedlog za benzinske stanice

[ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="4" ] [There are no radio stations in the database][/ihc-hide-content] [ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="5" ]
[/ihc-hide-content]