Muzika za Fitness & Wellness

Brendirani MUSIC DJ radio nudi za svaki fitness i wellness centar najbolji kvalitet i najveću jednostavnost korištenja. Uz ogromnu bazu pjesama u rasponu od premium lounge do najnovijih hitova, MUSIC DJ nudi jednostavno rješenje muzike za menadžera ili sportskog instruktora. Fitness i wellness playlistu pažljivo sastavlja naš tim koja vam pruža veliki izbor mnogih žanrova i stilova. MUSIC DJ takođe nudi opuštajuću i motivirajuću muziku koja je pogodna za sve pravce u fitnes ili wellness centrima.

Naravno, sve pjesme u našoj bazi su ručno preslušane, nivelisanog volumena i savršenog su kvaliteta zvuka.

Brendirani radio

Brendirani tv kanal

Audio produkcija

Video produkcija

Audio oprema

Fitness trening i wellness industrija u stalnom je porastu. Potrošači prate sve trendove na području sportske prakse i opuštanja. Zbog sve veće potrebe za zdravim načinom života, fitness trening je vrsta sportova koji se najviše praktikuje i kod nas.

Najprepoznatljiviji element u teretani je muzika. Osim pružanja motivacije posetitelju, zagrijava i atmosferu, što ga čini presudnim faktorom odluke klijenta o povratku u određeni fitness centar.

MUSIC DJ pruža kompletnu muzičku podršku, vizuelnu i audio instalaciju koja je u potpunosti prilagođena dizajnu svakog fitness treninga, grupnog vježbanja, wellness-a i opuštanja. Muzički i video sistemi prilagođeni korisnicima u kombinaciji sa muzičkim programima usmjerenim na ciljanu publiku i doba dana stvaraju lijepo iskustvo za posjetioce i korisnike.

MUSIC DJ prijedlog za Fitness & Wellness

Svoj brendirani radio možete jednostavno emitovati pomoću bilo kojeg uređaja spojenog na internet konekciju. Zbog toga je MUSIC DJ vrlo kompaktan, jednostavan i jedinstven. Kompletan sistem je  vrlo pogodan za intenzivnu upotrebu u bilo kojem okruženju.

[ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="4" ] [There are no radio stations in the database][/ihc-hide-content] [ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="5" ]
[/ihc-hide-content]