Muzika za hotele

Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike u Vašem hotelu.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahtjevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svijetu.

Brendirani radio

Brendirani tv kanal

Audio produkcija

Video produkcija

Audio oprema

Muzika ima neverovatnu moć da kreira pozitivnu, prijatnu i opuštenu atmosferu u ugostiteljskim objektima, ali i da na goste ostavi snažan utisak i poboljša doživljaj boravka.

Rezultati analiza uticaja muzike na goste pokazuju da pravilan odabir pjesama može podstaći posjetioce da duže borave u vašim objektima i daju preporuke prijateljima za dolazak upravo u vaš hotel.

Uspješni brendovi kreiraju jedinstvene vizuelne identitete, stilizovane enterijere i kvalitetne web sajtove. Ovi elementi karakterišu vaš brend i predstavljaju ono što hotel jeste.

Sa druge strane, kompanije koje idu korak dalje pažnju posvećuju upotrebi muzike za potpuniji identitet hotela.

MUSIC DJ ima veliko iskustvo u preporučivanju izbora muzike, video materijala i odgovarajuće audio opreme u ugostiteljstvu. Osim toga, pružamo cjelovita rešenja – od konsultacija i instalacije audio sistema do montaže zvučnika.

MUSIC DJ prijedlog za hotele

[ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="4" ] [There are no radio stations in the database][/ihc-hide-content] [ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="5" ]
[/ihc-hide-content]