Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike u Vašem hotelu.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahtevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svetu.

Muzika ima neverovatnu moć da kreira pozitivnu, prijatnu i opuštenu atmosferu u ugostiteljskim objektima, ali i da na goste ostavi snažan utisak i poboljša doživljaj boravka, kažu stručnjaci.

Rezultati analiza uticaja muzike na goste pokazuju da pravilan odabir pesama može podstaći posetioce da duže borave u vašim objektima i daju preporuke prijateljima za dolazak upravo u vaš hotel.

Uspešni brendovi kreiraju jedinstvene vizuelne identitete, stilizovane enterijere i kvalitetne web sajtove. Ovi elementi karakterišu vaš brend i predstavljaju ono što hotel jeste.

Sa druge strane, kompanije koje idu korak dalje pažnju posvećuju upotrebi muzike za potpuniji identitet hotela.

MUSIC DJ ima veliko iskustvo u preporučivanju izbora muzike, video materijala i odgovarajuće audio opreme u ugostiteljstvu. Osim toga, pružamo celovita rešenja – od konsultacija i instalacije audio sistema do montaže zvučnika.