Muzika za restorane

Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike u Vašem restoranu.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahjtevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svijetu.

Brendirani radio

Brendirani tv kanal

Audio produkcija

Video produkcija

Audio oprema

Ugostiteljska industrija i muzika su neodvojivo povezani jedni s drugima. Bilo da se muzika emituje u prednjem planu ili pozadini, muzika je uvijek neophodan element. Postavljanje pravog pravca muzike od velikog je značaja u svakom gostoprimstvu i pridonosi uspjehu kompanije.

Više zabave poboljšava raspoloženje zaposlenika i gostiju. Uz odgovarajuću  muziku, vizuelne efekte, kvalitetnu audio opremu i jedinstven miris u kompletu stvaraju jedinstven doživljaj za svakog gosta posebno. Ako ih pravilno upotrebljavate, rezultiraće vraćanjem gostiju i samim tim većem profitu.

Usluge MUSIC DJ-a pružaju svakom gastronomskom klijentu kvalitetu i razumljivost te potrebnu za stvaranjem prave atmosfere i željene slike određenog biznisa. Pouzdani muzički i video sistemi kombinovani sa sveobuhvatnom bazom podataka sadržaja osiguravaju optimalno korisničko iskustvo.

MUSIC DJ ima veliko iskustvo u preporučivanju izbora muzike, video materijala i odgovarajuće audio opreme u ugostiteljstvu. Osim toga, pružamo cjelovita rješenja – od konsultacija i instalacije audio sistema do montaže zvučnika.

MUSIC DJ prijedlog za restorane

[ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="4" ] [There are no radio stations in the database][/ihc-hide-content] [ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="5" ]
[/ihc-hide-content]