Muzika za tržne centre

Sa MUSIC DJ-om nećete više biti u obavezi da razmištaljte o emitovanju muzike u Vašim tržnim centrima.Pažljivo biranje muzičkog pravca, kreiranje jedinstvene playliste i satnice prema Vašim zahtjevima i željama upravo je ono što Vam nudi MUSIC DJ.  Vaš brendirani internet radio se emituje 24h putem internet striminga i dostupan je  istovremeno za slušanje na svim lokacijama u svijetu.

Brendirani radio

Brendirani tv kanal

Audio produkcija

Video produkcija

Audio oprema

Učinkovita komunikacija u trgovini igra važnu ulogu u iskustvu korisnika na prodajnom mjestu. To ih čini dobrodošlim i udobnim, što u konačnici upravlja odlukom o kupovini.

Pozitivan učinak na ponašanje kupca i lojalnost prema tržnom centru može se stvoriti samo stvaranjem prave atmosfere. Kupac može biti potaknut privlačenjem na jedno ili više čula. Pozadinska muzika i slike doprinose jedinstvenom kupovnom iskustvu, što rezultira većom odanosti kupaca i većim profitima.

Naš sadržaj je moćan način privlačenja ciljanoj publici. MUSIC DJ detaljno prati želje kupca, želje robnih marke i dobitne formule kako bi razvio koncept koji odgovara određenoj situaciji. Bilo da je u pitanju muzika, slika, zvuk ili miris: sve su to mediji koji postavljaju atmosferu i pridonose snazi ​​vašeg brenda.

MUSIC DJ vam nudi puni paket audio i vizuelnih usluga, zajedno radeći sa Vama na tome kako bi pronašao odgovarajuće strategije i razlikovao se nudeći kompletna rješenja koja savršeno zadovoljavaju očekivanja svakog tržnog centra.

MUSIC DJ prijedlog za tržne centre

[ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="4" ] [There are no radio stations in the database][/ihc-hide-content] [ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="5" ]
[/ihc-hide-content]