MUSIC DJ PLAYLISTE

Naša stručnost je muzika. Naš cilj je da je dijelimo sa našim klijentima, da osnažimo Vaš brend.

MUSIC DJ je precizno osmišljena platforma koja pomaže brendovima da koriste odabranu muziku, sadržaj i tehnologiju kako bi dodatno podstakli potrošače.

Naš tim čine muzičari, DJ-evi, bivši radijski urednici i ekstremni audiofili.

Baza pjesama u više od trideset žanrova muzike se svakodnevno ažurira, a svaka pjesma (HQ 320 kbps) u našoj fonoteci uređena je bogatim meta podacima, svaka je pojedinačno preslušana, označena i pregledana kako bi bila sigurna da je spremna i prikladna za emitovanje putem naših vrhunskih servera.

Naš tim nakon toga spaja svoje znanje i iskustvo kako bi stvorio jedinstvene i odgovarajuće playliste za reprodukciju muzike za klijente.

FIRST COFFFE

MUSIC DJ provjereno mijenja ukus prve jutarnje kafe.First Coffee kanal dio je ambijentalnog svijeta muzike sa posebnim akcentom na kategoriju novije lounge muzike. Na ovom kanalu možete čuti veoma laganu muziku, ponekad meditativanu, ponekad glasnu, a ponekad opuštajuću.

WELLNESS & SPA

Ovaj repertoar pokriva svijet ambijentalnih i svjetskih muzičkih stilova, ističući meditativne, spa i opuštajuće atmosfere u svim objavljenim žanrovima. Ovaj se paket preporučuje za bazene, wellness centre, saune i različite medicinske klinike.

ACOUSTIC VOCAL

Ovaj izbor izaziva uspomene na muziku. Moderne obrade najvećih svjetskih hitova obiluju ovim kanalom sa instrumentalnim , klavirskim i gitarističkim zvukovima. Acoustic vocal sjajna je opcija za jutarnju pozadinsku playlistu, pomiješan sa drugim kanalima može zadovoljiti širok i raznolik raspon muzičkih ukusa.

CHILL OUT INSTRUMENTAL

Kompilacija laganog i živopisnog instrumentalnog muzičkog kanala koji izražava osjećaj ugodnog sunčanog vikenda na obali. Ovaj kanal uključuje premium lounge instrumental muziku, kao izvrsnu opciju za popodnevni chill-out.

LOVE & ROMANCE

Dan zaljubljenih je 365 dana u godini.Romantičan sklad s mekanim i nežnim melodijama koje smo izabrali za ovaj kanal stvoriće idealnu LOVE & ROMANCE atmosferu u svakom delu dana i noći.

LOBBY BAR

Lounge vocal slow kanal sastoji se iz lounge premium selekcije vrhunske muzike.  Zajedno sa Pop vocal i Soft rock kanalima ovaj kanal će učinti cjelovito rješenje za jutarnju ili večernju atmosferu na bilo kojoj lokaciji.

SOFT ROCK

Soft rock kao što znate je klasičan rock žanr, veoma lagan za slušanje , sa naglaskom na 80-te, pa sve do najnovijih hitova.

BLUES

Blues pomiješan s rock pjesmama, lakšim tempom i ritmom.Ovaj kanal pokriva odabir u rasponu od klasičnih Chicago i Mississippi blues do modernog bluesa. Pomiješan sa soft rockom pop, rock, funky i osamedestim, ovo je izvrstan izbor za pubove, klubove ili cigar sobe.

MIDNIGHT DINER

Naš izbor za ovaj kanal sadrži ugodne, instrumentalno učvršćene, srednje dinamičke akvizicije. Jedan od najpopularnijih muzičkih kanala za mirni bar, salon, restoran. Takođe izvrstan izbor muzike za javna mjesta ili hotelske barove.

JAZZ NIGHT

Svojim klijentima donosimo današnju modernu, mekanu, smooth jazz vibraciju i zajedno s klasičnom jazz muzikom usavršavamo paket šarenog svijeta jazza. Mješoviti kanal zajedno s Chill – Lounge i Midnight Diner kanalima dobro se uklapaju u barovima, kafićima i restoranima.

POP VOCAL

Ovo je izbor muzike koji se proteže kroz nekoliko razdoblja. Šarenije od ovoga ne može.Funky, pop, od britanskog indie stila i svijeta rock and rolla. Zajedno s kanalima World Hits, Soft rock, Blues, 80-te, Latino, sačinjava veoma impulsivan i ugodan kanal te široko primjenjivu playlistu pjesama.

R&B / SOUL

Ovaj RNB/SOUL kanal ne sadrži samo klasičnu zapadnu muziku, već mnogo različitih stilova koji spadaju pod soul i rnb muziku. Razlika u stilovima stvara šarenu, raznoliku zbirku pozadinske muzike.

RETRO STYLE

Ovaj kanal sadrži briljantnu instrumentalnu zbirku klasičnih 70-ih i 80-ih godina funky i disco muzike, pomiješanu s modernim verzijama. Takođe je pogodna za emitovanje s bilo kojim Vocal Pop, Blues ili World Hits muzičkim kanalima koji formiraju šareni i raznovrsni repertoar za publiku.

SALSA & BOSSA NOVA

Uzbudljiv i zabavan karnevalski nezaboravan snažan ritam salse i bossa nove. Izbor za ovaj muzički kanal sadrži južnoameričke muzičke žanrove.Od salse do meringa, od rumbe do tanga, takođe tu su i španske te dio meksičke muzike.

JAZZ BAR

Jazz bar kanal podsjeća na klasično jazz dnevno raspoloženje. Ovdje se mogu prelušati različite verzije jazz-a.Od najstarijeg, pa sve do najnovijih modernih jazz izvedbi. Takođe može biti pomiješana s funky ili latin muzičkim stilovima.Pružaju izvrsnu, jednostavnu pozadinsku muziku koja se uklapa u bilo koju vrstu biznisa.

CAFFE HITS

Caffe Hits kanal sastoji se od najnovijih aktuelnih muzičkih hitova. Playlista pjesama skrojena je prema hitovima koji su nam poznati sa velikih tv i radio stanica.

WORLD HITS

Instrumentalna zbirka opšte poznatih svjetskih hitova čine ovaj kanal najslušanijim i jednim od omiljenih kanala naših klijenata.70-te, 80-te i 90-te, pomiješane sa izvornim verzijama pjesama. Hitovi koji nikad neće ostariti i uvijek će se slušati.Idealna playlista koja se vrlo lago spaja sa kanalom osamdesetih i Pop Vocal kanalom.

BEACH BAR

Dnevna varijanta premium lounge instrumentala.Srednje dinamičke brzine, uparena sa LOUNGE VOCAL DAY playlistom učiniće da Vaš lokal ili biznis postane sigurno jedinstvno mjesto.Muzički kanal namijenjenim premium restoranima i hotelima visoke kategorije.

VIP LOUNGE

Premium selekcija lounge vokalnih pjesama na jednom mjestu, instrumentalno učvršćene, srednje dinamičke brzine. Radio Monte Carlo stigao je i na naše prostore.Jedan od najpopularnijih muzičkih kanala namijenjen premium restoranima i hotelima visoke kategorije.

GLAMOUR HOUSE

Ovaj vrhunski kanal odražava današnji svijet prefinjene mode i elektronske muzike. Nazvali smo ga Glamour House. Glamur sa razlogom. Poslušajte demo kanal, jer ovo je izvrstan izbor za fashion lance i premium klubove.

JAZZ HOUSE

Jazz House je identičan ritam Soulfull housu. Ima jak jazz prizvuk sa pozadinom house muzike. Varijacije mješavine jazz vokala i saksofon instrumentala čine ovaj kanal mnogo zanimljivim u kombinaciji sa Soulfull i Deep House kanalom.

SOULFULL HOUSE

Soulful House ima zdravu podzemnu scenu, iako je podijeljena diljem svijeta s popularnim hot spotovima u Chicagu, New Yorku, Londonu, Brazilu, Melbourneu i Južnoj Africi. Ostaje prilično i dalje pod zemljom s prizvukom jazz-funk sceni 70-ih i 80-ih. Mnogi vole ovaj zvuk koji ih podsjeća na odrastanje u 70-im i 80-im godinama (Soulfull je mješavina soul, funk, disco i jazz u kombinaciji s elektronskom muzikom sa početka 80-ih).Ovaj kanal namijenjen je klubskoj sceni.

DEEP HOUSE INSTRUMENTAL

Ranija House muzika koja je kasnije postala poznata kao Deep House bila je nižeg bpm-a, više duhovna i često je uključivala vokalne ili jazz prizvuke. Zvuk Deep Housea u početku bio je vrlo američki zvuk koji je dolazio iz Chicaga i New Yorka, ali u ranim i do sredine 90-ih sa eksplozijom britanske klubske kulture mnogi britanski producenti počeli su producirati vrhunske Deep House koje su dospjele na vrhove top listi.Ovaj kanal je sve više i više popularan i veoma je slušan putem MUSIC DJ servisa.

DEEP HOUSE VOCAL

Ranija House muzika koja je kasnije postala poznata kao Deep House bila je nižeg bpm-a, više duhovna i često je uključivala vokalne ili jazz prizvuke. Zvuk Deep Housea u početku bio je vrlo američki zvuk koji je dolazio iz Chicaga i New Yorka, ali u ranim i do sredine 90-ih sa eksplozijom britanske klubske kulture mnogi britanski producenti počeli su producirati vrhunske Deep House koje su dospele na vrhove top listi.Ovaj kanal je sve više i više popularan i veoma je slušan putem MUSIC DJ servisa.

CLUBBING

Početkom 2010-ih, američka muzička industrija forsirala je pojam “elektronska plesna muzika” i skraćenicu “EDM” u nastojanju da rebrendiraju američku rave kulturu. Uprkos pokušaju industrije da stvori određenu marku EDM, inicijalizam ostaje u upotrebi kao krovni pojam za više muzičkih žanrova, uključujući house, techno, trance,  dubstep, minimal house. Clubbing kanal sadrži uglavnom sve navedene žanrove u svojim playlistama.Namenjen je klubskoj sceni.


[ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="4" ] [There are no radio stations in the database][/ihc-hide-content] [ihc-hide-content ihc_mb_type="show" ihc_mb_who="9,8,7,4" ihc_mb_template="5" ]
[/ihc-hide-content]